EnergiWatch

Athenas bestyrelse anbefaler købstilbud

Bestyrelsen for Athena anbefaler aktionærerne at tage imod det købstilbud som selskabet modtog 19. oktober i år, oplyser selskabet.

Foto: Ernst van Norde

Køberens, Fidims, tilbud på 3,7 kr. per aktie vurderes at repræsentere en rimelig kurs i lyset af Athena-aktiens begrænsede likviditet i markedet og den historiske udvikling i kursen, skriver bestyrelsen.

Det er bestyrelsens vurdering, at aktierne i Athena Investment generelt har haft en meget lav handelslikviditet i markedet, og tilbuddet giver således aktionærerne mulighed for at sælge deres position i et børsnoteret selskab med lav likviditet uden nogen yderligere potentiel negativ påvirkning af aktiekursen.

Slutteligt fremhæver bestyrelsen, at den ikke ser noget sikkert vækstpotentiale for selskabet i den nærmeste fremtid, i lyset af at to verserende voldgiftssager, der først ventes afgjort 1,5 – 5 år med risiko "for yderligere langtrukne og usikre stadfæstelses- og fuldbyrdelsessager".

Athenas aktie er senest handlet til 3,62 kr.

Mere fra EnergiWatch

Nord Stream 2 får nyt dansk sluttidspunkt

Oplysninger sendt til Søfartsstyrelsen viser, at operatøren bag det omdiskuterede gasprojekt forventer at fuldende arbejdet ud for Bornholm i løbet af tredje kvartal. 

Professor om biogaskonflikt: "Det er virkelig noget rod"

Institutleder ved Aarhus Universitet kalder biogaskonflikten mellem selskaber og landmænd for en varm kartoffel. Han mener ikke, at landmænd med det nuværende system kan få godskrevet CO2-reduktioner, selvom de leverer biomassen til anlæggene.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs