EnergiWatch

Endelig liv i Ørsteds "lille baby"

Om end i nedskaleret form har Ørsted efter næsten fire års forsinkelser taget sit første Renescience-anlæg i brug. Nu skal selskabet gøre op med sig selv, om der skal være flere.

Foto: DONG Energy

Blandt historikere er der stor uenighed om, hvornår renæssancen reelt begyndte.

Var det, da maleren Giotto indførte perspektiv og spæde tegn på individets betydning, da han i 1305 udsmykkede Arena-kapellet i Padova? Eller da Dante skabte et litterært sprog i rejsen gennem dødsrigerne i den Guddommelige Komedie i 1320? Eller måske først med Leonardo, Michelangelo, Donatello og de øvrige renæssancemennesker – og siden ninjapadder – i slutningen af 1400-tallet florerede i Firenze?

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Tysk regeringskoalition går efter kulstop i 2030

SPD, De Grønne og FDP går ind i regeringsforhandlinger med fremrykning af det tyske kulstop med otte år, afsættelse af to pct. af Tysklands areal til landvind, krav om sol på industritage og afskaffelse af EEG-tariffen for at nedbringe elpriserne på papiret.

IT-problemer med varmepumpe-pulje blev hurtigt løst

Ifølge Energistyrelsen var der indledningsvist tekniske udfordringer for ansøgere til efterårets bygningspulje. Problemerne blev dog hurtigt løst, men på trods af 14 dage med minimal kø til ansøgning, er der stadig masser af millioner tilbage i puljen, melder myndighederne.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs