EnergiWatch

Enercon indgår aftale om Vietnams største vindmøllepark

Den tyske vindmølleproducent skal levere vindmøller til et projekt på mere end 400 MW.

Foto: Enercon

Enercon udvider aktiviteterne i Vietnam. Den tyske vindmølleproducent vil i fortsat samarbejde med partneren Trungnam Group levere vindmøller af model E-160 EP5 E2 og skal ifølge en pressemeddelelse være på mere end 400 MW.

"Med den nye E-160 EP5 E2 tager vi vindindustrien i Vietnam til et helt nyt niveau. Vindmøllerne vil ikke alene indeholde den største rotordiameter, men også den største generatorkapacitet, der skal installeres i Vietnam i 2021," siger Steffen Brauns, der er regional salgsmanager for Asien-Stillehavs-regionen hos Enercon.

Ud over modellen E-160 EP5 E2, der har en effekt på 5,5 MW, vil projektet bestå af et antal af Enercons 4 MW klasse E-138 EP3 E2, hvoraf i alt 98 enheder vil blive installeret i hele Vietnam i 2021.

Det er Enercons ambition, at de allerede eksisterende installioner af vindmøller i Vietnam og den nye ordre, at Vietnam skal spille en kernerolle i den fremtidige globale strategi.

"Da vi begyndte for fire år siden, var ambitionen at ændre landskabet i Vietnam. Dette er dog kun blevet muligt som følge af regeringens store engagement og den enestående præstation fra vores kunder," lyder det fra Van Hung Albert, der er den lokale salgschef for Enercon, i meddelelsen. 

Vestas når ny ordre i Vietnam

Vindlandet Vietnam kan give Danmark baghjul allerede i 2030

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs