EnergiWatch

Ørsteds jagt efter ny topchef skrider fremad

Arbejdet med at finde en ny topchef til Ørsted forløber planmæssigt, oplyser energiselskabet.

Foto: Martin Lehmann/Politiken

Ørsted skal senest ved udgangen af januar af næste år sige farvel til energikoncernens nuværende topchef, Henrik Poulsen.

Allerede i midten af juni kom det frem, at han har valgt at opsige sin stilling hos Ørsted, og bestyrelsen er lige nu i gang med at finde den rigtige afløser til posten.

"Processen går fremad som planlagt, og Ørsted vil annoncere det, når den er færdiggjort," fremgår det af onsdagens regnskab fra selskabet, der forventer, at en ny topchef bliver fundet i løbet af året.

Henrik Poulsen fortsætter som administrerende direktør hos Ørsted indtil senest udgangen af januar 2021.

 

Ørsted taber over 800 millioner i andet kvartal 

Ørsteds afløserjagt udfordres af lavt lønniveau

Ørsted-aktien faldt på melding om topchefens afgang 

Mere fra EnergiWatch

Dan Jørgensen er loren ved fremrykkede biogaspuljer

Biogas Danmark så gerne, at man fremrykkede biogaspuljerne til tre lige store årlige runder af 678 mio. kr. i 2024-2026. Klima- og energiminister siger, at det vil skabe mindre konkurrence og øgede udgifter.

Hofor vil realisere potentielt tab med sindsro

Det vil være ærgerligt, men ingen katastrofe, hvis Hofor skal realisere et potentielt tab på knap 100 mio. kr. på prissikring af strømsalg, siger selskabet. Hvis tabet realiseres, vil forretningen for strømslag nemlig bare stå stærkere på den lange bane.

Ørsted afviser "defensivt" opkøb

Milliardopkøb i europæisk landvind betyder ikke, at der fremover skal satses mindre på havvind, fastslår Mads Nipper, der indikerer, at investeringsmålet på 200 milliarder står foran løft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs