EnergiWatch

Aalborg Forsyning skuffet over manglende prioritering af geotermi

I Aalborg Forsyning, der har afsat 1 milliard kr. til geotermi som delvis erstatning for kul, ser vicedirektør Jesper Høstgaard-Jensen den nye energiaftale som udtryk for, at man politisk ikke vil geotermi i Danmark. 

Foto: Joachim Adrian

"Vi er noget skuffede for at sige det lige ud."

Vicedirektør Jesper Høstgaard-Jensen i Aalborg Forsyning, der sidste år afsatte en mia. kr. til geotermi og netop nu er i kommercielle kontraktforhandlinger om levering af 100 MW geotermisk energi, er skuffet over, hvad han kalder for manglende prioritering af geotermi i energiaftalen offentliggjort natten til mandag, og som et stort flertal i folketinget står bag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Netselskab har fået armene ned igen

Videbæk Elforsyning vil sandsynligvis alligevel blive omfattet af de skærpede habilitetskrav, da de ejer 8,25 pct. elhandelsselskabet Samstrøm. "Vi gav nok lidt for meget credit til embedsværket," siger direktøren.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs