EnergiWatch

Dansk vindleverandør tilbage i plus

En slankekur har Deif fået vendt en negativ udvikling i omsætning og især resultat. Under normale omstændigheder burde fremgangen fortsætte, konstaterer direktør, der sætter sin lid til, at i hvert fald Kina er ude af coronakrisen.

Deif fik hovedet oven vande igen i 2019 | Foto: Joachim Ladefoged/ERH

Efter flere års tilbagegang lykkedes det Deif at vende udviklingen i 2019. Den danske leverandør af bl.a. styringsteknologi til vindmøller løftede omsætningen med 4 pct. til 567 mio. kr. og fik bundlinjen hevet tilbage i sort med et overskud på 13 mio. kr., efter at 2018 havde budt på selskabets første underskud siden det finanskriseprægede 2012.

"Det er tilfredsstillende, at Deif er tilbage på vækstsporet efter en række vanskelige år. Vores mere end 4000 globale kunder har købt mere, og vi har vundet markedsandele," siger adm. direktør Toke Foss om regnskabet, hvor det fremhæves, at overskuddet er sket trods en stigning i af-, og nedskrivninger til 32 fra 25 mio. kr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs