EnergiWatch

Semcos ordrebog i havvind til vejrs men udsatte projekter rammer

Semco-koncernens ordrebog er historisk høj, men det netop offentliggjorte 2019-regnskab er betydeligt påvirket af udskudte projekter og især det amerikanske havvindprojekt Vineyard Wind.

Foto: Semco Maritime

Ved udgangen af februar i år nåede ordrebeholdningen knap to mia. kr. Det er et historisk højt niveau i Semco Maritime og især den omstændighed, at langt hovedparten af den samlede ordrebog, tæt ved 80 pct., er projekter inden for vedvarende energi, Renewables.

Den markante ordrebog er drevet af Semco Maritimes betydelige kontrakter på de amerikanske havvindprojekter Vineyard Wind og Mayflower Wind i Massachusetts på USA's østkyst, men det netop offentliggjorte 2019-regnskab er især præget af, at Vineyard Wind-projektet, hvor Semco skal levere en transformatorstation (substation, red.) i samarbejde med Bladt Industries, ikke som planlagt blev påbegyndt i 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Fortum vil opsnappe halv mio. ton CO2 på Fyn

Fjernvarme Fyn og finske Fortum indleder forundersøgelser om lagring af CO2 fra varmeanlægget i Odense og affaldsforbrændingen i Nyborg. Potentialet er på sigt en lille million ton årligt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs