EnergiWatch

Statkraft og Everfuel indgår svensk brintalliance

Det statsejede norske energiselskab og det danske brintselskab skal med Toyota og Hyundai undersøge, hvordan brintløsninger kan implementeres i op mod 40 svenske byer.

Af de traditionelle store bilgiganter har Toyata satset tungest på, at brintrevolutionen kommer om lidt. Her ses fabrikantens brintbil Mirai. | Foto: Peter Hove Olesen

På hjemmebanen i Norge er Statkraft bl.a. med datterselskabet Grønn Kontakt en central spiller i udbygningen af infrastrukturen af elbiler. Mod slutningen af 2019 præsenterede det statsejede norske energiselskab to initiativer indenfor brintdrevet transport i form af et pilotprojekt med godstog i Norge og et nyt forskningsprojekt.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Sverige udsætter elloft til marts

Mens man i Danmark insisterer på, at el-loftet skal gælde fra 1. december trods manglende lovgivning, udskyder svenskerne deres til 1. marts, fordi der heller ikke i Sverige har været tid til at få en national udmøntning på plads.

Nature Energy-topchef spår massiv vækst efter ejerskifte

Med oliegiganten Shell som ny ejer er danske Nature Energy klar til at forsvare sin position som markedsleder, når det globale potentiale om tusind og atter tusindvis af biogasanlæg skal indfries, siger adm. direktør, Ole Hvelplund.

Topchef vil tilføje nye forretningsben til OK

Andelsejede OK har en stribe datterselskaber, der går udover den traditionelle brændstofforretning, som har været kernen i selskabet gennem mere end 100 år. Ny direktør fortæller, at selskabet ser på at tilføje nye forretningsben.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs