EnergiWatch

Skotland overvejer sanktioner mod svigefulde lejere

Hvis ikke bydere efterlever deres forpligtelser til at anvende lokale leverandører vil de skotske myndigheder overveje muligheden for at annullere deres ret til havbunden.

Foto: Beatrice Offshore Windfarm Ltd.

På boligmarkedet kan udlejer smide folk på gaden, hvis ikke de følger husreglerne. Det risikerer de projektudviklere, der byder ind i forårets skotske udbud over leasingområder til havvindparker at blive, hvis ikke de overholder de indgåede forpligtelser om anvendelse af lokale leverandører i den Supply Chain Development Statement, der er en del af adgangsbilletten til auktionen. Det meddeler de skotske myndigheder.

"Crown Estate Scotland overvejer aktuelt hvilke potentielle konsekvenser, der skal etableres for manglende efterlevelse med de betingelser, der fremgår af en ansøgers erklæring," skriver ScotWind i en opdatering vedrørende tiltag til leverandørkæden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

GE vil printe havmøller af sand

Udvikling af verdens største 3D-printer skal gøre det muligt at printe støbeforme til nacellekomponenter på op til 9,5 meter i diameter og mere end 60 ton. Det

Kommuner: Ladeinfrastruktur skal på plads før nulemissionszoner giver mening

Landets kommuner "står som galopheste i boksen" og venter på, at regeringen får søsat initiativer, der kan styrke landets ladestanderinfrastruktur. Ellers er det kun få steder i landet, det giver mening at indføre de nulemissionzoner, som regeringen netop har indgået aftale om, lyder det fra Kommunernes Landsforening.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs