EnergiWatch

NKT-direktør fratræder senest ved udgangen af juni

Roland M. Andersen stopper som finansdirektør i NKT i løbet af første halvår af 2020. Han tager i stedet videre til FL Smidth, hvor han også skal være CFO.

Foto: NKT / PR

Roland M. Andersen, der er CFO i NKT, har valgt at fratræde sin stilling senest ultimo juni 2020.

Det oplyser NKT's bestyrelse fredag i en meddelelse til fondsbørsen.

"Jeg har modtaget Roland M. Andersens beslutning om at fortsætte karrieren andetsteds med beklagelse. Jeg vil gerne takke ham for sit dedikerede arbejde, siden han kom til selskabet i 2015," siger bestyrelsesformand Jens Due Olsen og påpeger videre:

"De sidste fire år har Roland haft en ledende rolle i den fortsatte transformation af kabelforretningen, købet af ABB HV Cables og opsplitningen af NKT i to selvstændigt børsnoterede selskaber."

NKT oplyser slutteligt, at søgningen efter en ny CFO starter hurtigst muligt.

På den anden side kan FL Smidt nu fortælle, at de har fundet en ny finansdirektør og medlem af ledelsen. Og det ville være underligt at nævne i denne artikel, hvis det ikke var fordi, at valget er faldet på netop Roland M. Andersen.

"Vi er begejstrede for, at Roland har besluttet sig for at blive en del af FL Smidth. Han kommer med et væld af erfaringer og ledelseskompetencer og kan hjælpe med at styrke vores eksekvering for at sikre, at vi leverer på vores langsigtede målsætninger," udtaler bestyrelsesformand Vagn Sørensen og administrerende direktør Thomas Schulz.

Roland tiltræder jobbet i FL Smidth senest 1. juli 2020.

NKT ser et skifte i markedet: Overvejer store tyske investeringer

NKT får ny storaktionær

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere