EnergiWatch

Elon Musk: 200.000 har bestilt Cybertruck

På trods af knuste ruder til lanceringen har 200.000 forbestilt Teslas Cybertruck, der først kommer i produktion i slutningen af 2021.

Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP / AFP

Da de skudsikre ruder på Teslas Cybertruck blev knust til lanceringen, kunne grundligger af Tesla Elon Musk måske i et øjeblik have frygtet, at han også havde knust drømmen om flotte salgstal.

Interessen for den nye pick up truck har dog stadig været massiv, giver Elon Musk udtryk for. På Twitter skriver han, at 146.000 allerede havde bestilt den nye Cybertruck på 24 timer.

Siden lanceringen har Elon Musk på Twitter offentliggjort bestillingerne, der ifølge grundlæggeren søndag nat dansk tid kom op på 187.000 og mandag morgen nåede op på 200.000.

For 100 dollar kan du ifølge Tesla forudbestille bilen. Der er tale om refunderbare ordrer på bilen, som endnu ikke er i produktion.

Siden lanceringen har bilen, der skulle være skudsikker og kunne accelere fra 0-100 km på 2,9 sekunder, delt vandene. Især det futuristiske design der har fået folk til at tænke på sci-fi film som Tilbage til Fremtiden og Bladerunner har mødt kritik.

Også på børsen har Tesla lidt under lanceringen, hvor selskabet faldt seks pct.

Cybertruck bliver først masseproduceret fra fjerde kvartal 2021.

Tesla falder på børsen efter mislykket lancering af pickup

Tesla lancerer elektrisk pickup med bål og brand 

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs