EnergiWatch

Vineyard Wind vil fordoble Massachusetts-projekt

I en foreslået anden fase vil selskabet, der blandt andet er ejet af Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), fordoble størrelsen på forsinket projekt til 1600 megawatt.

Foto: Henning Bagger / BAG / Ritzau Scanpix/bag / scanpix

Vineyard Wind LCC, der blandt andet er ejet af Copenhagen Infrastructure Partners (CIP), har ikke tænkt sig at droppe et projekt på 800 megawatt ud for Massachusetts kyst, selv om det tidligere på måneden blev forsinket.

Næ, selskabet bag projektet, vil i stedet fordoble størrelsen på projektet til 1600 megawatt i en foreslået anden fase.

Det skriver Bloomberg News.

Anden fase har fået det originale navn "Vineyard Wind 2", og selskabet "glæder sig meget" over at foreslå det udvidede projekt, skiver Vineyeard Wind LCC's adm. direktør, Lars Pedersen, i en mail, ifølge Bloomberg News.

Den nye fase har endnu ikke en foreslået tidslinje, men den første del skulle efter planerne have været klar i starten af 2022.

Vineyard Wind LCC udskød ellers tidligere i august første fase på indtil videre ubestemt tid, da den amerikanske indenrigsminister, David Bernardt, krævede en ekstra miljøundersøgelse efter klager fra lokale og fra den amerikanske fiskeriforening.

"Det er klart, at timingen af sådan en analyse ikke er forenelig med den originale tidslinje, som er blevet kommunikeret til Vineyard Wind siden marts 2018, som Vineyard Wind anvendte til at bygge sin leveranceplan på," hed det den 12. august fra selskabet.

Vineyard Wind-partner tror ikke på opstart i 2019

USA's første havmøllepark udsættes

Vineyard Wind forsinkes af protester

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere