EnergiWatch

Bladt rykker permanent ind på Lindø

Producenten af fundamenter etablerer nu permanent produktion på Lindø efter ordreboom.

Foto: Jan Dagø/ERH

Efter at have boet til fremleje siden 2013 er Bladt Industries nu klar til at gøre sit lejemål permanent hos Lindø Port of Odense.

Det skriver Fyens.dk.

Dermed åbner den aalborgensiske industrigigant nu for en permanent produktion på Lindø fremfor den hidtidige projektbaseret produktion i Munkebo. Ifølge mediet skyldes det, at der er tikket flere ordrer ind på fundamenter til havmølleprojekter.

"Lindø Port of Odense tilbyder os allerede nu faciliteter i særklasse i forhold til tung industriproduktion, som vi ikke finder andre steder i verden. Samtidig har det også haft betydning for os, at Lindø Port of Odense kontinuerligt investerer i og følger med udviklingen," udtaler Henrik Victor Hansen, der er Site Manager for Bladt Industries på Lindø, ifølge mediet.

Ifølge Bladt Industries vil den permanente produktion sikre arbejdspladser, og hos Lindø glæder direktør Carsten Aa sig over samarbejdet med Bladt. Han kalder det et bevis på, at Lindø kan "tilbyde noget helt unikt til virksomheder, som arbejder med tung industriproduktion og ikke mindst til dem, der beskæftiger sig med offshore-vind."

Bladt får storaftale om amerikansk havvind

Bladt får kontrakt på verdens største havvindmøllepark

Mere fra EnergiWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs