EnergiWatch

Siemens Gamesa hyrer ny direktør for landmøller

Alfonso Faubel, der har over 30 års erfaring i internationale energi- og industriselskaber, bliver ny onshore-direktør i Siemens Gamesa.

Foto: Siemens Gamesa

Siemens Gamesa har udpeget Alfonso Faubel som selskabets nye Onshore-direktør, oplyser selskabet i en pressemeddelelse onsdag.

Alfonso Faubel har over 30 års erfaring i internationale energi- og industriselskaber, skriver Siemens Gamesa endvidere.

"Vi er meget glade for, at Alfonso Faubel bliver en del af selskabet, og vi ser frem til at arbejde med ham. Hans brede industrierfaring vil støtte onshore-forretningen i at adressere det udfordrende miljø og fortsætte med at levere værdi til vores kunder," siger Markus Tacke, der er administrerende direktør i selskabet, i meddelelsen.

Alfonso Faubel tiltræder stillingen ved udgangen af juli. Han kommer fra en stilling som salgsdirektør i Sentient Science.

Siemens Gamesa vil mere end fordoble sin andel i USA 

Siemens Gamesa retter fokus ind mod forsømt stormarked 

Mere fra EnergiWatch

Equinor og VNG udvider brintsamarbejde

De to olie- og gasselskaber har et kæmpeprojekt på tegnebrættet, hvor Rostock skal være centrum for en enorm tysk brintproduktion med lagring af overskydende CO2 i norske oliefelter.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs