EnergiWatch

Siemens Gamesa afviser øget prispres

Trods fald til de laveste møllepriser nogensinde fastholder mølleproducenten optimismen. Prisfald på op mod 5 pct. årligt er klart stabilisering for os, fastslår økonomidirektør.

Foto: Siemens Gamesa

Efter flere kvartalers fremgang i prisen for Siemens Gamesas vindmøller gik det i sidste kvartal atter nedad. Med stor hast. Faldet på hele 11,8 pct. i den gennemsnitlige pris på en solgt megawatt (ASP) til blot 0,67 mio. euro/MW (5 mio. kr./MW) overskyggede i høj grad de ellers positive takter i de første tre måneder af 2019.

Så lav har prisen aldrig før været.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs