EnergiWatch

Senvion-chef: De store mølleproducenter har kig på os

Konkurrenterne i Senvions vel nok mest attraktive forretningsdel lugter blod, mens projektudviklere må betale tyskernes underleverandører for at få møller installeret. Men interessen for den insolvensbegærede mølleproducent er stor, fastslår topchef.

Foto: Senvion

Fremtiden for Senvion er endnu uvis. Selv om den tyske mølleproducent i forrige uge fik lukket det mest akutte hul i kassen med et kortfristet lån på 100 mio. euro, så har det ikke ophævet den begæring om insolvens, der blev indgivet i begyndelsen af måneden.

Der arbejdes dog fortsat efter at finde en langsigtig løsning. Det fokus tydeliggjorde selskabet nok engang i sidste uge, da det ryddede hele bestyrelseslokalet i Senvion S.A. for at give plads til en provisorisk konsulentbestyrelse på tre mand ledet af Eugene Davis, der er specialist i at håndtere turnarounds, fusioner og opkøb.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs