EnergiWatch

Niras markant op på drift og bundlinje efter dyr fusion

Indtjeningen i ingeniørkoncernen Niras gik op med 20 pct. i 2018, mens omsætningen voksede. Adm. direktør Carsten Toft Boesen tror fortsat, der kan hentes flere synergier på fusionen med Alectia.

Foto: Niras

Ingeniørkoncernen Niras løftede resultatet med 20 pct. til 61 mio. kr. i regnskabsåret 2018, mens omsætningen på 2,2 mia. kr. er en fremgang på fire pct. i forhold til året før.

"Helt overordnet går det fremad. Vi vokser, og vi tjener markant flere penge, end vi gjorde sidste år, omend ikke så mange, som vi gerne vil. Men vi får realiseret de synergier, vi havde forventet at få ud af fusionen mellem Alectia og Niras, og vi er i mål både med fusionsprocessen, hvor vi fortsat tror på, at vi kan hente nogle flere vækstsynergier," siger Carsten Toft Boesen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs