EnergiWatch

Vestas skal udvikle ny vindpark i USA

Mølleproducenten har i sit joint venture med RES Americas sikret sig en elkøbsaftale på den hidtil største park som medudvikler.

Foto: Vestas

Vestas rolle som udvikler tager fortsat mere form. Et af de projekter, vindmølleproducenten har udviklet i sit joint venture med RES Americas, Roaring Fork – Maverick Creek på 492 MW –  er således kommet et stort skridt nærmere sin opførelse. Fødevareselskabet General Mills meddeler, at det har indgået en 15-årig virtuel PPA på den kommende park som led i selskabets mål om at dække sit elforbrug med vindkraft.

"Vi er glade for at være en del af General Mills' forpligtelse til ren energi, og stolte over at Maverick Creek er en afgørende del af den forpligtelse. Vores stærke partnerskab med RES sikrer, at projekter som Maverick Creek vil levere ren, pålidelig, billig vindenergi-fordele, der sætter strøm til Amerikas energiøkonomi," siger Chris Rogers, der er direktør i Vestas' udviklingsselskab i USA, Steelhead Americas.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

DSV lancerer grønnere fragtløsninger

Speditionskoncernen investrerer et millionbeløb i en række grønne leveringsløsninger, der skal give kunderne mulighed for at tilkøbe klimavenligere fragt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs