EnergiWatch

Kinesisk nederlag ærgrer Siemens Gamesa-topchef

Fravalg af vestlige mølleproducenter i udbud af seks gigawatt bekræfter, at Kina er lukket land, fastslår Markus Tacke. Siemens Gamesa, Vestas og GE's priser var langt fra konkurrecedygtige, siger vindorganisation.

Foto: Carlos Barria

BILBAO

Det kommende vindkompleks Ulanqab i den kinesiske provins Indre Mongoliet bliver på flere måder unikt. Dels blot ved omfanget, der med 6 GW gør projektet til verdens største nogensinde. Dels ved at det skal debutere støttefri vind på det kinesiske marked, når det efter planen står klar op til vinter-OL i Beijing, der afholdes i februar 2022.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs