EnergiWatch

Danskere fuldfører salg af italiensk vindpark

European Energy har afsluttet salget af en vindpark i Italien til Quercus Assets Selection. Handlen har en værdi af 80 mio. euro og har været undervejs over et halvt år.

Foto: PR European Energy

Quercus Assets Selection har officielt overtaget vindparken Bosco Le Piane fra danske European Energy, efter at parterne blev enige om salget tilbage i august sidste år. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Vindparken består af 13 Siemens Gamesa Renewable Energy-møller og har en kapacitet på 39 MW. Bosco Le Piane kan findes i Basilicata-regionen i det sydlige Italien.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs