EnergiWatch

Vestas-topchef: "Vi overgår klart vores konkurrenter"

Trods usædvanlig godt overblik over det kommende år opererer Vestas fortsat med et relativt bredt indtjeningsspænd, der kun i bedste fald når producentens mindstemål for fremtiden.

Foto: PR Vestas

Såvel sidste som indeværende år er overgangsår. Krigstågerne fra mølleproducenternes kamikazekrig i den første periode efter det nærglobale skift til udbudsregimer er ved at lægge sig, men de sidste sårede mangler endnu at blive lappet sammen i form af projekter med sløje marginer, der skal eksekveres i løbet af året. Det har været den seneste tids budskab fra såvel Vestas som flere andre fabrikanter.

Specifikt for Vestas står udsigten over tågerne dog usædvanligt klar, set fra toppen af ordreindtaget på 14.214 MW i 2018. En stigning på mere end 27 pct. fra den forrige rekord året forinden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

"CCS er det relevante på den korte og mellemlange bane"

Tildellingen af knap 200 mio. kr. i EUDP's særpulje til Greensand understreger det danske commitment til CCS, fastslår Ineos' danske direktør, der nu kun mangler tilladelserne til at være klar til at lagre CO2 fra 2025. Der skal nok også blive plads til ting som grøn metanol – på sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs