EnergiWatch

Siemens Gamesa tager skridt mod 2GW-ordre

Mølleproducenten forhandler med både projektudviklere og den egyptiske systemoperatør, der vil underskrive elkøbsaftale inden for tre måneder, skriver medie.

Foto: Fairwind

Til marts er det fire år siden, at Siemens og den egyptiske regering underskrev en kontrakt med en værdi på 4 mia. euro. Det såkaldte Megaproject. Imidlertid er den del af aftalen, der omhandler opførelsen af vindmølleprojekter på to gigawatt, fortsat ikke blevet eksekveret.

Flere gange i mellemtiden er der blevet meldt om såvel nært forestående gennembrud som sammenbrud i forhandlingerne. Nu skriver det egyptiske medie Daily News Egypt med henvisning til anonyme kilder, at der atter føres samtaler, samt at aftalen om at aftage strømmen vil blive underskrevet inden for tre måneder.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs