EnergiWatch

Vestas mister førstepladsen i USA

Siemens Gamesa stødt helt bort fra medaljeskamlen målt på mængden af installationer på vestens største møllemarked, hvor Nordex i stedet overtager tredjepladsen.

Foto: General Electric Company

Det lykkedes ikke Vestas at score hattrick i USA. Efter at have været den største mølleproducent målt på installeret kapacitet i såvel 2016 som 2017 genvendt GE sidste år tronen med installering af 3,01 GW på det amerikanske marked. Det svarer til knap 40 pct. af de 7.588 MW landvind, der blev installeret, mens Vestas' andel med 2,88 GW var på 38 pct.

Det viser tal fra den amerikanske vindorganisation, AWEA.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs