EnergiWatch

Senvion får ny finansdirektør

Efter at være blevet forbigået til posten som adm. direktør i Senvion har selskabets hidtidige finansdirektør nu sagt op. Afløser kommer fra GE.

Foto: Senvion

Opgaven som midlertidig CEO blev aldrig vekslet til en fast stilling for Senvions finansdirektør, Manav Sharma. I stedet valgte den tyske vindmølleproducent at pege på Yves Rannou, der kommer fra en stilling som adm. direktør for GE Hydro Business.

Og efter topposten blev besat til anden side, er det nu Manav Sharmas tur til at sige op. Efter godt et halvt år som både midlertidig direktør og finansdirektør i Senvion har han nemlig i dag meddelt bestyrelsen, at han ønsker at stoppe som finansdirektør. Manav Sharma overtog posten som midlertidig direktør, da Jürgen Geissinger forlod Senion i maj sidste år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs