EnergiWatch

Nordex har sikret sig franske mølleaftaler på 84 megawatt

Den tyske vindmølleproducent skal levere møller til fire franske projekter.

Foto: Nordex

Nordex skal levere møller til fire franske projekter på samlet 84 megawatt.

Kontrakterne blev underskrevet i fjerde kvartal, og de 27 møller leveres til fire forskellige kunder, fremgår det mandag af en meddelelse fra Nordex.

For kunden EDF Renewables etablerer Nordex vindmølleparken Pays d'Anglure med seks møller af typen N131/3600.

Eurowatt har bestilt seks møller til opsætning i Parc du Rio, JP Energie Environnement skal have opført Brinay på ligeledes seks møller, og dertil kommer etablering af Reuilly Diou udviklet af Valorem bestående af ni møller.

"Det glæder os, at vi fortsætter med at gøre det godt i Frankrig. Derudover viser ordrerne, at vi er gode til at tilpasse vores produkter til de krævende krav fastsat af de lokale myndigheder - så som i forhold til de maksimale støjniveauer," siger Patxi Landa, som er CSO hos Nordex.

Aktien i Nordex ligger på børsen i Frankfurt mandag ved 13.50-tiden 1,2 pct. højere i 7,798 euro.

Nordex går Vestas i de argentinske bede

Nordex får opfølgningsordre på 83 MW i Argentina

Mere fra EnergiWatch

Store shippingselskaber spiller på forskellige heste i klimaræset

Der er brint, LNG og ammoniak, og så er der også metanol og LPG – Buddene er mange, når man spørger store spillere som Maersk, Ardmore, Exmar og Shell om deres bud på fremtidens brændstof og teknologier. Alle er dog enige om, at det er nødvendigt at gøre noget nu.

Ørsted skal sparke nyt liv i landvinden

Muligheden for at opføre irske repoweringprojekter er blandt hovedårsagerne til Ørsteds comeback i europæisk vind med køb af aldrende irsk portefølje. Havvind er dog også tænkt med ind i synergi-ligningen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs