EnergiWatch

Dansk vindfirma mangedobler profitten

I det seneste år har den rådgivende konsulentvirksomhed K2 Management leveret et næsten lige så stort overskud som i resten af selskabets sammenlagte levetid hidtil. Fremgangen vil fortsætte, forventer direktør.

Foto: PR-foto: K2 Management

K2 Management nåede hidtil uhørte tinder i det seneste regnskabsår. Den Aarhus-baserede virksomhed, der yder rådgivning og konsulentbistand inden for sol og især vindprojekter, leverede fra oktober 2017 og et år frem et resultat før skat på 27 mio. kr. Tre en halv gang mere end året forinden, der ellers også var rekordgodt – og godt 87 pct. af, hvad selskabet sammenlagt har tjent i det foregående årti siden etableringen i 2007.

"Det er gået den vej, vi har forsøgt at planlægge efter. Markedet har været med os, og vi har været heldige at satse de rette steder," lyder den lidt jyske konklusion fra medejer Lars Hammershøj.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ørsted opfører godt 1 GW tysk havvind

Gigawatt-projekter bør være en "selvfølge" i de kommende tyske havvindudbud, konstaterer Ørsted, der onsdag træffer beslutning om at opføre en af verdens første støttefrie havvindparker.

Norsk Lundin-chef går af

Kristin Færøvik, der hidtil har været adm. direktør for olieselskabet Lundin Energy i Norge, fratræder ved udgangen af måneden.

Vattenfall frabeder sig flere udbudslotterier

Fremtidige udbud af dansk havvind bør fokusere på kriterer som systemintegration og grøn profil snarere end på evnerne udi at være heldig i en lodtrækning, mener det svenske energiselskab.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs