EnergiWatch

Forslag til mindre bøvl for udenlandsk arbejdskraft ligger hengemt i systemet

Mere end halvdelen af erhvervslivets forslag til forbedringer af myndighedernes servicecenter for udenlandske medarbejdere er endnu ikke blevet til virkelighed. Nogle idéer har samlet støv i regeringens arkivskab siden 2012.

Beskæftigelseminister Troels Lund Poulsen (V). | Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix 2018

Erhvervslivet er igennem Virksomhedsforum for enklere regler ad flere omgange kommet med idéer til, hvordan regeringen kan forbedre myndighedernes servicecentre for udenlandsk arbejdskraft. Men mange forslag er aldrig blevet til virkelighed.

I alt har Virksomhedsforum for enklere regler siden 2012 foreslået 15 forbedringer af International Citizen Service (ICS), viser en gennemgang foretaget af PolicyWatch. Men kun syv af forbedringsforslagene står som implementeret. Otte forslag er enten under behandling eller er blevet godkendt uden dog endnu at være blevet implementeret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs