EnergiWatch

Bladt mister økonomidirektør

Afgang har intet med driften at gøre, fastslår topchef for den nordjyske fundamentproducent, der melder om flere hundrede nyansættelser og en ny satsning på monopæle.

Foto: PR Bladt Industries

Efter blot et år som økonomidirektør er Morten Axel Petersen fortid hos Bladt. Fra 1. april næste år overtager den 44-årige direktør en tilsvarende stilling hos televirksomheden RTX, men allerede fra dags dato forlader han den nordjyske fundamentproducent, hvor han foruden direktionsposten har ledet strategiudviklingen de seneste godt seks år.

Afskeden medfører en mindre rokade i organisationsstrukturen. Kim Møller Sørensen, der hidtil har været Bladts chef for business controlling, bliver en del af direktionen og får udvidet jobbeskrivelsen til også at omfatte strategi og it, mens den hidtidige chef for økonomiafdelingen, Thomas Møller Nielsen, udnævnes til fungerende økonomidirektør. Det er dog tanken, at stillingen gøres permanent.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs