EnergiWatch

Obton sælger sig selv til en værdi af 600 mio. kr. til egne investorer

21 investorer har betalt ca. 200 mio. kr. for knap 30 pct. af ejendomsudbyderen Koncenton og Obton, der udbyder solprojekter. Prisen afspejler en rabat på 400 mio. kr., siger direktør. Revisor er skeptisk over for manøvren, som Kromann Reumert dog har sagt god for.

Foto: PR / Koncenton

Investeringsselskabet Obton, der også ejer ejendomsudbyderen Koncenton, har solgt en bid af sig selv til sine egne investorer og medarbejdere. Det er sket uden offentlig bevågenhed, men med betydelig rabat i forhold til selskabets værdi, lyder det fra ledelsen.

"Vi har solgt knap 30 procent af aktierne til eksterne investorer, nye partnere og medarbejdere, hvilket er sket til samme kurs. Og så har vi solgt cirka 5 pct. til nogle medarbejdere, som er blevet partnere," siger Oliver Peters, investeringsdirektør i Obton, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Vestas bekræfter at stjålet data er delt

Data fra mølleproducentens it-systemer er blevet stjålet og tilbudt til tredjepart, meddeler Vestas, der "har grund til at tro", at det primært handler om interne informationer. Vi har ikke ladet os afpresse, fastslår topchef.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs