EnergiWatch

Obton sælger sig selv til en værdi af 600 mio. kr. til egne investorer

21 investorer har betalt ca. 200 mio. kr. for knap 30 pct. af ejendomsudbyderen Koncenton og Obton, der udbyder solprojekter. Prisen afspejler en rabat på 400 mio. kr., siger direktør. Revisor er skeptisk over for manøvren, som Kromann Reumert dog har sagt god for.

Foto: PR / Koncenton

Investeringsselskabet Obton, der også ejer ejendomsudbyderen Koncenton, har solgt en bid af sig selv til sine egne investorer og medarbejdere. Det er sket uden offentlig bevågenhed, men med betydelig rabat i forhold til selskabets værdi, lyder det fra ledelsen.

"Vi har solgt knap 30 procent af aktierne til eksterne investorer, nye partnere og medarbejdere, hvilket er sket til samme kurs. Og så har vi solgt cirka 5 pct. til nogle medarbejdere, som er blevet partnere," siger Oliver Peters, investeringsdirektør i Obton, til EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Green Power Denmark roser "historisk aftale"

Danmark bevæger sig med ny klimaaftale mod en grønnere, friere og mere elektrisk fremtid, lyder det fra brancheorganisation, mens projektudvikler kalder det ”afgørende”, at det vil gøre det lettere og hurtigere at sætte vedvarende energianlæg op på land.

DI: Politikerne har taget ansvaret på sig

Ny aftale om grøn varme og vedvarende energi skruer gevaldigt op for tempoet på den grønne omstilling, mens den vil frigøre Danmark fra brugen af russisk gas, lyder det fra erhvervsorganisationen Dansk Industri.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs