EnergiWatch

Vestas: Nye produkter vil udgøre 80 pct af leverancer i 2019

Vestas' nye produkter kommer til at udgøre langt størstedelen af selskabets leverancer i 2019.

Foto: PR Vestas

Vestas' nye produkter kommer til at udgøre langt størstedelen af selskabets leverancer i 2019, fastslår selskabets driftsdirektør, Jean-Marc Lechêne, på selskabets kapitalmarkedsdag i København torsdag.

"Vores nye produkter V120, V136 og V150 vil repræsentere 80 pct. af vores leverancer i 2019," siger Jean-Marc Lechêne, der som driftsdirektør har ansvaret for selskabets globale produktionsstruktur og at indrette forsyningskæden til efterspørgslen - og sikre billigst mulig produktion.

For at nedbringe risici og omkostninger er det afgørende for selskabet af have stor fleksibilitet i produktionen, som skal kunne tilpasses fluktuationer i efterspørgslen og produktionen.

"Vi vil være meget agile, i forhold til at der nogle gange skal skaleres op og andre gange ned. Og det skal ske til lavest mulige omkostninger," siger Jean-Marc Lechêne, som tilføjer, at det er lykkedes selskabet at nedbringe fremstillingsomkostningerne per megawatt med omkring 40 pct. over fem år.

Vestas-chef: Stærke vækstdrivere for vindenergi Medie: Vestas har fundet sin arvtager i Spanien Vestas vil øge sin andel i Tyskland Vestas overvejer at skrue op for sit gyldne forretningsben 

Mere fra EnergiWatch

Olie Gas Danmark skifter navn og identitet

For bedre at kunne omfavne en anderledes fremtid i Nordsøen, gennemfører brancheorganisation en rebranding i forbindelse med sin årlige konference, som afholdes onsdag.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs