EnergiWatch

Canadiere peger på Vestas til udbygning i USA

Projektudvikler, der har safe harbor-sikret sig komponenter fra såvel Vestas som Siemens Gamesa for udbygning af omkring en gigawatt vind frem til 2020, har primært forhandlet aftaler i stand med den danske producent.

Foto: Xcel Energy

Vestas står til at høste i omegnen af en gigawatt i ordrer fra Algonquin Power & Utilities. Under et konferencekald i forbindelse med det canadiske energiselskabs regnskab for tredje kvartal fortalte den adm. direktør Ian Robertson således, at der var lavet aftaler med den danske mølleproducent til en række projekter i USA. Det skete som svar på et spørgsmål om den forventede udbygning frem mod 2020.

"Vi er glade for, at vi har været i stand til at forhandle aftaler primært med Vestas for at være i stand til at lavere de trinvist påkrævede møller og møllekomponenter, der er behov for på toppen af de Safe Harbor-møller, som du ved, vi købte i slutningen af 2016," lød det fra direktøren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

"CCS er det relevante på den korte og mellemlange bane"

Tildellingen af knap 200 mio. kr. i EUDP's særpulje til Greensand understreger det danske commitment til CCS, fastslår Ineos' danske direktør, der nu kun mangler tilladelserne til at være klar til at lagre CO2 fra 2025. Der skal nok også blive plads til ting som grøn metanol – på sigt.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs