EnergiWatch

Nordex ser tegn på deciderede prisstigninger

Trods melding om, at alt går som planlagt, styrtdykker den tyske mølleproducent til det laveste niveau i et halvt år oven på kvartalsregnskab.

Det går helt efter planen. Nuvel, resultaterne for året kommer til at befinde sig i den lave ende af det udmeldte spektre på 2,4-2,6 mia. euro i omsætning og en EBITDA-margin på 4-5 pct. Men selskabets turnaround går støt fremad med hensyn til blandt andet leverandørkæden, mens der nu er vækst i serviceforretningen samt især et fortsat stort ordreindtag. Det lyder nu på 3,1 GW for året inden det altid travle fjerde kvartal.

Det var meldingen fra Nordex ved fremlæggelsen af sit regnskab for årets tredje kvartal. Problemet var blot, at markedet slet ikke købte den optimistiske tone og i stedet hæftede sig ved elementer som det fortsatte minus på bundlinjen, der for kvartalet viste et underskud på knap 11 mio. euro. Samt at der altså var tale om en negativ præcisering af outlooket for året, selv om tallene er de samme.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs