EnergiWatch

LM Wind Power åbner nyt og udvider

Vingefabrikanten tredobler medarbejderantallet på et af teknologicentrene uden for Danmark og skruer op for produktionen i Brasilien. Også konkurrenten barsler med nyt.

Foto: LM Wind Power

Den oprindeligt danske vingeproducent LM Wind Power lægger til sin amerikanske tilstedeværelse. Det GE-ejede selskab har således indviet et nyt teknologicenter uden for New Orleans i delstaten Louisiana, mens det er blevet besluttet at udvide den brasilianske fabrik i Suape, Pernambuco. Tiltag der udvider medarbejderstaben med omkring 300 ansatte.

I Louisiana betyder det en tredobling af den aktuelle stab på omkring 50 ansatte. Udviklingscenteret var oprindeligt en del af et af GE's tidligere opkøb, Blade Dynamics, men skal nu hjælpe med at øge salget af LM-vinger på verdens største marked uden for Kina. Det skal blandt andet ske i partnerskab med lokale uddannelsesinstitutioner.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Ny dansk udvikler har 11 GW havvind klar fra start

Profiler fra European Energy, Ørsted og Centria går sammen om nyt selskab, der vil lave hele pakken fra sol, land- og havvind til trading. Der er et hul i markedet til os lige nu – om fem år ville det være lukket, fastslår direktør.

Bank vurderer at Esvagt er tæt på syv mia kr værd efter ejerskifte

Ifølge DNB Markets har Esvagt en anslået værdi på næsten syv mia. kr., efter at 3i Infrastructure midt i en salgsproces valgte at købe resten af offshore- og vindrederiet. "Vi blev overraskede, men positivt overraskede," siger Peter Lytzen, CEO i Esvagt til ShippingWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs