EnergiWatch

Vestas lander ny ordre i Sydafrika

Den danske mølleproducent fortsætter sin sydafrikanske ordrebølge.

Foto: Vestas

Vestas fortsætter den sydafrikanske ordrebølge med en ordre på 148 megawatt (MW) til Oyster Bay-projektet i Sydafrika.

Orden følger i slipstrømmen på levering til to andre projekter i Sydafrika, hvor der skal leveres møller med en kapacitet på 294 MW.

Sammen med den seneste ordre, hvor Vestas skal levere, installere og idriftsætte møllerne, er der også indgået en femårig serviceaftale af typen AOM 5000, som er den mest omfattende i selskabets servicekatalog.

Levering og installering af møllerne ventes at ske i anden halvdel af 2020, fremgår det af en pressemeddelelse fra Vestas torsdag.

Australia confirms major project with Vestas turbines Australiere bekræfter stort Vestas-projekt Dansk vindindustri kæmper mod leverpostej Dansk vindindustri kæmper mod leverpostej 

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs