EnergiWatch

Vindspecialist advarer om knaphed på serviceskibe

Britiske Seacat Services advarer om overophedning i vindmarkedet for serviceskibe, der har svært ved at følge med efterspørgslen.

Ifølge det britiske offshorerederi Seacat Services, er markedet for serviceskibe i havvind på vej mod en overophedning de kommende måneder efter stor aktivitet i oktober. Udbuddet af skibe vil muligvis ikke være tilstrækkelig til at imødekomme efterspørgslen i et atypisk fjerde kvartal, advarer vindrederiet.

"Selv om de rekordhøje tal tal synes gunstige for Seacat Services og andre aktører er det også et tegn på knaphed på fartøjer, der allerede har skabt nogle udfordringer i forhold til priser og leveringsfrister på skibe. Det betyder ikke, at værfterne skal til at bygge flere skibe, men derimod, at der er et begrænset udbud i en periode, som udviklere bør være opmærksomme på," siger Seacats adm. direktør Ian Baylis til nyhedsmediet windpoweroffshore.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danoil melder sig "på den anden side" af krise

Danoil oplever total stilstand i den danske Nordsø, men har fået rettet op på forretningen efter ekstremt udfordrende 2020. Det fortæller Svend Lykkemark Christensen, adm. direktør hos Danoil.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs