EnergiWatch

Havmølleproducent når enighed om fyringer

Næsten halvdelen af medarbejderne i Siemens Gamesas overflødiggjorte tyske havmølleproducent bliver afskediget frem mod 2020.

Foto: Peter William Winther Sørensen

Adwen afskediger 166 af sine ansatte. Det er ledelse og medarbejderrepræsentanter i den Siemens Gamesa-ejede havmølleproducent nået til enighed om, efter at der i juni blev meldt en massiv fyringsrunde ud. Frem mod september 2020 bliver møllefabrikken i Bremerhaven lukket ned i lighed med anlæg i Bremen og Emden, mens der fortsat skal pågå servicearbejde fra Bremershaven.

Antallet er lavere end de 260 fyringer, der oprindeligt blev meldt ud. Imidlertid betyder det ikke, at der kommer til at være flere ansatte tilbage end i den oprindelige udmelding. Dengang blev der således meldt en samlet arbejdsstyrke på 480 ansatte ud, mens det nu forlyder, at der efter 2020 skal være 211 jobs tilbage, hvilket antyder afgang af næsten 100 medarbejdere i mellemtiden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Danoil melder sig "på den anden side" af krise

Danoil oplever total stilstand i den danske Nordsø, men har fået rettet op på forretningen efter ekstremt udfordrende 2020. Det fortæller Svend Lykkemark Christensen, adm. direktør hos Danoil.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs