EnergiWatch

Rederier: Krisen i offshore dæmper gevinst af ny skat

Selvom udvidelsen af den danske tonnageskat, der omfatter specialskibe i vindindustrien, er positiv, vil gevinsten være begrænset, så længe offshorebranchen er i krise, siger Danske Rederier.

Gevinsten ved en udvidelse af den danske tonnageskat, som EU-Kommissionen netop har godkendt, vil være begrænset, så længe offshoreindustrien er i krise. Det mener Danske Rederier, der dog glæder sig over blåstemplingen fra EU.

Med fredagens melding fra Kommissionen kan flere skibe i offshoresektoren i fremtiden omfattes af den danske tonnageskat.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs