EnergiWatch

General Electric udpeger ny topchef og varsler misset målsætning

John Flannery nåede kun lidt over et år på direktørposten for GE, der også oplyser, at selskabet misser sine mål for indtjeningen i 2018.

Foto: General Electric Company

Den amerikanske industrikoncern General Electric, som i vindmølleforretningen konkurrerer med danske Vestas, har fundet sig en ny administrerende direktør i stedet for John Flannery, der kun har siddet på posten i lidt over et år.

Ny topchef bliver H. Lawrence Culp, som tiltræder med øjeblikkelig virkning, oplyser General Electric i en meddelelse. Han kommer blandt andet med erfaring fra medico- og teknologivirksomheden Danaher Corporations, hvor han var øverste chef i 14 år.

Sammen med ansættelsen af H. Lawrence Culp kan General Electric også fortælle, at selskabet har ansat Thomas W. Horton, som kommer med erfaring fra luftfartsindustrien og en tidligere topchefstilling i American Airlines, i en ledende direktørstilling.

I forbindelse med nyansættelserne oplyser General Electric, at selskabet kommer til at misse sine mål for indtjeningen per aktie i 2018 på grund af en svagere end ventet udvikling i elektricitetsforretningen, GE Power.

General Electric lover at komme med yderligere kommentarer, når resultaterne for tredje kvartal bliver offentliggjort 25. oktober.

Amerikansk industrikoncern vokser men går tilbage i vindforretning

GE vil teste kommende kæmpemølle i England

Mere fra EnergiWatch

Fabrikker lukker på grund af høje energipriser

Stigende energipriser tvinger nu producenter af gødning og stål til at lukke fabrikker. Sværvægteren Yara lukker en række europæiske fabrikker, hvilket sender et klart signal om, at der er udsigt til voldsomme prisstigninger på gødning.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs