EnergiWatch

Tyske Nordex vinder ordre på hjemmemarked

Vindmølleproducenten skal levere vindmøller på med en kapacitet på over 300 megawatt.

Foto: PR Nordex

Den tyske vindmølleproducent Nordex har sat de sidste underskrifter på endnu en stor ordre - denne gang til det tyske hjemmemarked.

Energiselskabet Energiekontor oplyser således i en meddelelse fra torsdag, at det onsdag i denne uge har indgået aftale om levering af vindmøller med en kapacitet på over 300 megawatt (MW), der skal opstilles løbende i forskellige projekter i Tyskland over de kommende år.

De første af projekterne skal efter planen sættes i drift allerede næste år.

Onsdag kunne Nordex desuden fortælle, at selskabet har hentet en stor ordre i Sydafrika, hvor der skal leveres møller med en samlet kapacitet på 252 MW til to forskellige energiselskaber, der laver hver deres vindmølleprojekt.

Nordex vinder to store ordrer i Sydafrika

Forsiden lige nu

Bunker Holding henter ny CFO fra Maersk

Bunker Holding har fundet efterfølgeren til CFO Jesper Klokker Hansen, der efter 15 år har valgt at stoppe hos bunkerleverandøren. Afløseren er fundet hos Maersk-selskab.

Vestas får ordre i Spanien

Mens flere måneders strejker og protester mod Vestas' nedlukning i León er ved at ebbe ud, får mølleproducenten en ganske sigende ordre i naboprovinsen.

Fibia tager hul på fiberinvestering i Rødby

Fibia åbner op for den milliardstore pose penge, som fiberselskabet i oktober fik af moderselskaberne Seas-Nve og Nrgi. Det sker i Rødby, hvor Lollands borgmester tidligere på måneden opfordrede borgerne til at blive koblet på.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere