EnergiWatch

USA har 25 GW havvind i pipelinen

I en ny rapport fra de amerikanske energimyndigheder fremgår det, at pipelinen for havvind i USA er vokset til over 25 GW. Heraf vil omkring 2 GW ifølge udviklerne bag være installeret i 2023.

Foto: Deepwater Wind

I øjeblikket er vindbranchens øjne rettet kraftigt mod det amerikanske havmøllemarked. Og det er der en god grund til. For ifølge en ny rapport fra U.S. Department of Energy's Office of Energy Efficiency and Renewable Energy, så lyder pipelinen på havvind i USA på mere end 25 GW.

"Det amerikanske havvindmarked fortsætter med at udvikle sig i takt med, at der på stats-niveau bliver sat mål, og der bliver indført indkøbspolitiker, projekter skrider frem i forhold til tilladelser, begrænsningerne af forsyningskæden mindskes, og der bliver foretaget investeringer i forsikring og udvikling. Inkluderes de 30 MW kapacitet, der allerede er installeret, så har USA nu en projekt-pipeline på 25,464 GW havvind," skriver myndighederne i rapporten.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs