EnergiWatch

Shell fristet af kommende brasilianske vindauktioner

Shell vil kigge meget nøje på mulighederne for at byde på de kommende energiauktioner i Brasilien, med et bud der meget vel kan omfatte vind og sol.

Foto: Felipe Dana, AP

Den globale olie- og gaskæmpe Shell er lun på Brasilien til mere end blot olie og gas. Det oplyser selskabets landechef i Brasilien, André Araújo i følge branchesitet Recharge.

"Det brasilianske samfund behøver energi, og som et globalt selskab afsøger vi muligheder, og der er folk i vores selskab, der undersøger muligheden for at deltage i de kommende udbud i Brasilien," lød det fra André Araújo ved et seminar i Rio de Janeiro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs