EnergiWatch

Kina installerer flere vindmøller i kampen for den grønne omstilling

Kina har installeret endnu flere vindmøller, og landet er nået op på en samlet vindkapacitet i drift på 171,6 gigawatt, viser en ny rapport fra Kinas Nationale Energi-administration.

Foto: LM Wind Power

Kina har skruet op for mængden af vindmøller og installerede i første halvdel af 2018 vindmøller med en kapacitet på 7,94 gigawatt. Det er en forøgelse på 30 pct., og med de nye møller når landet op på en samlet vindkapacitet i drift på 171,6 gigawatt, viser en ny rapport fra Kinas Nationale Energi-administration.

Hvis man ser isoleret på havvind, der ikke er Kinas stærkeste område, når landet op på en samlet kapacitet på 2,7 gigawatt, viser tallene, hvor de tre provinser Jiangsu, Shanghai og Fujian lå i toppen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs