EnergiWatch

Fransk samarbejde og EU-penge skal give internationalt gennembrud for Dall Energy

Den danske leverandør af biomasse-anlæg har landet en aftale om levering af anlæg til et fransk energiselskab, hvilket har åbnet for EU-støtte på 18 mio. kr. Nu satser den danske virksomhed på et internationalt gennembrud.

Foto: PR Dall Energy

Dall Energy har indgået en aftale med det franske energiselskab Dalkia om levering af biomasseanlæg. Det er en aftale, der kan åbne for et sandt udlandseventyr, mener direktøren i Dall Energy.

"Aftalen med Dalkia betyder, at vi står foran et internationalt gennembrud, og det er samtidig en kæmpe blåstempling af vores teknologi. Med aftalen forventer vi i fremtiden at skulle levere mellem 5-10 anlæg årligt alene til Dalkias kunder. Det betyder også, at vi nu er i gang med at geare organisationen til kraftig vækst de kommende år," udtaler Jens Dall Bentzen, der er adm. direktør og grundlægger af Dall Energy, i en pressemeddelelse.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Equinor starter brandramt gasanlæg op igen

Equinors anlæg for flydende gas i den nordnorske by Hammerfest blev i 2020 raseret af en stor brand. Siden har en genåbning været udskudt flere gange, blandt andet på grund af coronakrisen. Nu starter anlægget snart op igen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EnergiWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs