EnergiWatch

GE scorer indisk 300 MW-ordre

Kunden, KP Energy, har bestilt 120 eksemplarer af GE's 2,5 MW-mølle til en vindfarm i Kutch-regionen i det vestlige Indien.

Foto: /ritzau/AP/Thibault Camus

General Electric (GE) skal levere møllerne til et nyt, stort vindmølleprojekt i Indien på 300 megawatt (MW).

Kunden, KP Energy, har bestilt 120 eksemplarer af GE's 2,5 MW-mølle til en vindfarm i Kutch-regionen i det vestlige Indien.

Projektet ventes at være fuldt oppe at køre i september 2019, oplyser KP.

KP har store ambitioner på vindfronten og venter at installere i alt 1231,5 MW i regnskabsårene 2018-19 og 2019-20 oven i selskabets hidtidige kapacitet på 206 MW.

Indien har et mål om at have installeret 60.000 MW vind i 2022. Ved udgangen af 2017 havde landet en kapacitet på knap 33.000 MW ifølge tal fra GWEC.

GE vil ud af olie og satser på vind

GE nærmer sig salg af enhed for milliardbeløb 

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs