EnergiWatch

Tysk vindmøllefabrikant fordobler ordreindgang

I dette års andet kvartal lød ordreindgangen på 1089,9 megawatt.

Foto: PR Nordex

Den tyske vindmølleproducent Nordex har haft rigtig godt gang i ordrebogen i det seneste kvartal, da ordreindtaget er mere end fordoblet sammenlignet med samme periode sidste år.

I dette års andet kvartal lød ordreindgangen således på 1089,9 megawatt (MW) mod 565,5 i den tilsvarende periode året før.

Ifølge Bloomberg News lyder det samlede ordreindtag i første halvår derved på 2,1 gigawatt (GW), hvilket især er blevet hjulpet godt på vej af leveringer til Brasilien.

Nordex vinder sin største ordre nogensinde

Tysk mølleproducent falder efter at være sat på "sælg"

Forsiden lige nu

Briterne vil både blæse og have mel i munden efter brexit

Nyhedsanalyse: Storbritanniens forslag til en aftale med EU efter brexit vil være godt nyt for fødevarevirksomheder og andre handels- og produktionsvirksomheder, mens servicevirksomheder og finansielle virksomheder til gengæld kan blive klemt. Parterne står dog stadig langt fra hinanden i forhandlingerne, skriver Watch Mediers EU-korrespondent, der er dykket ned i den såkaldte hvidbog.

Energikæmpe sender udskældte energibesparelser i nyt udbud

Cerius har gjort status efter forårets møgsag om et udbud af energibesparelser for et trecifret millionbeløb. Nu er man klar til at sende opgaven på markedet igen, og her forklarer netdirektøren, at man har "lyttet opmærksomt" til den tidligere kritik.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere