EnergiWatch

Priser på franske offshore-projekter forhandlet ned

Der er blevet forhandlet et prisfald på 25 pct. hjem.

Foto: Siemens Gamesa, PR

Prisen på opførelsen af franske havvindmølleprojekter med en samlet kapacitet på 3 gigawatt er blevet forhandlet 25 pct. ned i pris, skriver branchemediet Recharge News.

Den franske regering havde krævet genforhandling af kontrakter på seks projekter efter et stort fald i prisen på havvindenergi de seneste år siden kontraktindgåelsen.

Det har så resulteret i, at prisen er blevet forhandlet ned i 150 euro per megawatt-time produceret energi fra et oprindeligt niveau på 200 euro.

Industrikæmpen GE risikerer bøde for at løbe fra fransk jobløfte

Medie: Havvindudvikler pønser på milliardsalg

Forsiden lige nu

Briterne vil både blæse og have mel i munden efter brexit

Nyhedsanalyse: Storbritanniens forslag til en aftale med EU efter brexit vil være godt nyt for fødevarevirksomheder og andre handels- og produktionsvirksomheder, mens servicevirksomheder og finansielle virksomheder til gengæld kan blive klemt. Parterne står dog stadig langt fra hinanden i forhandlingerne, skriver Watch Mediers EU-korrespondent, der er dykket ned i den såkaldte hvidbog.

Energikæmpe sender udskældte energibesparelser i nyt udbud

Cerius har gjort status efter forårets møgsag om et udbud af energibesparelser for et trecifret millionbeløb. Nu er man klar til at sende opgaven på markedet igen, og her forklarer netdirektøren, at man har "lyttet opmærksomt" til den tidligere kritik.

Relaterede

Seneste nyt

Energijob

Se flere

Se flere