EnergiWatch

Omsætningen for vind slår alle rekorder

Aldrig før har den danske vindmøllebranche omsat for så meget, som den gjorde i 2017, og på trods af stærkt prispres blev antallet af job også øget.

Den danske vindmølleindustri satte omsætningsrekord i 2017 med en stigning på 13,7 pct. til 112,5 mia. kr. sammenlignet med forrige år. Det  oplyser Vindmølleindustrien på baggrund af årets branchestatistik.

Omsætningen landede i 2017 tæt på 10 mia. kr. højere end i 2008, der var det hidtidige rekordår.  De mange penge, der strømmede igennem vindmøllleselskaberne og deres underleverandører, har da også givet udslag i mærkbar jobskabelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs