EnergiWatch

Nature Energy satser stort på USA

Den fynske energi- og gaskoncern Nature Energy forventer ifølge adm. direktør Ole Hvelplund "en ret stor vækst", når selskabet udvider med flere biogasanlæg i Europa og USA. De internationale vækstambitioner kan betyde, at planer om milliardinvesteringer i Danmark må vige.

Der er stadig fire måneder til, at det danske naturgasselskab Nature Energy har fået bygget, hvad direktøren selv omtaler som "et af verdens største biogasanlæg" færdig i Danmark, men selskabet har allerede travlt med en stor, international strategi.

Efter 40 års kommunalt ejerskab kunne Nature Energy i december offentliggøre, at ejerskabet nu er i hænderne på Pioneer Point Partners, en London-baseret kapitalfond med speciale i investeringer inden for energi, miljø og vand.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs