EnergiWatch

Termas topchef forlader selskabet

Terma mister topchefen Jens Maaløe, der træder tilbage for at hellige sig bestyrelseskarriere. Det skriver Børsen.

Foto: PR

Terma mister sin topchef. Jens Maaløe forlader posten på grund af alder og han har sammenlagt siddet 16 år på posten.

Det skriver Børsen.

"At jeg vil forlade Terma handler om min dåbsattest. Da min kone mindede mig om, at jeg snart ville blive 60 år, og igen, da jeg var tæt på 62 år, begyndte jeg at overveje min fremtid. Nu nærmer jeg mig 64. Så jeg vil foretage et karriereskift og koncentrere mig om bestyrelsesarbejde i nogle år," siger direktøren til avisen.

Terma omsatte i 2017/18 for tæt ved 1,8 mia. kr. og avisen skriver, at Terma kan vente ny stor vækst efter Danmark har købt en stribe nye F35-kampfly.

Terma leverer udstyr til militæret, blandt andet til netop kampfly, ligesom man de seneste år er vokset som underleverandør til vindmøllebranchen.

Dansk våbenproducent vokser i vindmøllemarked

 

Energibranchens stærkeste brand hedder fortsat Maersk

 

Mere fra EnergiWatch

3i køber AMP ud af Esvagt

Kapitalfonden 3i, der ejer halvdelen af Esvagt, har aftalt med virksomhedens anden ejer, kapitalfonden AMP Capital, at overtage hele Esvagt for 368 britiske pund, så 3i bliver eneejer. Handelen ventes at falde på plads i første kvartal 2022.

Vestas vælger tysk logistikpartner i Nordamerika

Den danske vindmølleproducent, der fra årsskiftet skifter DSV ud med Mærsk som primær logistikpartner, får fremover distribueret komponenter og reservedele i Nordamerika af en tysk logistikvirksomhed.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs