EnergiWatch

Sydbank: Ørsted-aktien kan falde 3-5 pct. efter glippet kontrakt i USA

Det seneste år har ledelsen i den danske energikoncern Ørsted flere gange fremhævet Taiwan og USA som nye markeder, det var vigtigt at få et solidt fodfæste på.

Foto: Ørsted PR

I Taiwan havde energiselskabet i april succes i en netallokeringsrunde, mens Ørsted omvendt måtte gå tomhændet hjem fra en udbudsrunde i den amerikanske stat Massachusetts, efter at det vindende bud blev offentliggjort onsdag aften.

Og det har formentligt skuffet både ledelsen og investorerne, der sandsynligvis vil sende aktien ned i torsdagens handel.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EnergiWatch

Havvindmøllepark ud for Aarhus droppes

Manglende mulighed for at skifte de oprindeligt planlagt vindmøller ud med færre men større får nu European Energy til at opgive den kystnære park, Mejl Flak. Ærgerligt, for Danmark mangler strømmen, sukker projektudvikleren.

Minister freder visse netvirksomheder fra nye krav

Netvirksomheder uden kommercielle aktiviteter vil ikke blive påvirket af nye habilitetskrav og der vil blive taget højde for multiforsyningsselskaber, garanterer Dan Jørgensen, samtidig med at han dog slår fast, at alle andre netselskaber uanset størrelse skal omfattes af nye krav.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs